You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Zakelijk vervoer

Binnen de taxiwereld is zakelijk vervoer toch een wat aparte tak van sport. Het vraagt veel van de chauffeur, die het de belangrijke zakelijke gast steeds naar de zin moet maken. Ook daar draaien wij onze hand echter niet voor om. Integendeel. Op zoek naar zakelijk vervoer? Dan doe je bij voorkeur zaken met ons.

TAXI BESTELLEN MET WHATSAPP BESTEL EEN TAXI 010 229 07 87

De chauffeur is er 24/7 voor de zakelijke gast

Kies je voor zakelijk vervoer dan ben je er zeker van dat een chauffeur 24/7 voor de zakelijke gast klaar staat. Daarnaast is de chauffeur professioneel en zeer discreet. Uiteraard worden de gasten in een luxe en rijk uitgeruste auto vervoerd naar het hotel of een belangrijk congres. Tijdens het congres is onze chauffeur steeds stand-by en klaar om de gast naar een volgende bestemming te brengen. Wil de gast een gesprek aanknopen dan kan dat. Onze chauffeurs spreken namelijk ook goed Engels. Wil de gast niet gestoord worden en op zijn laptop werken in de taxi? Van de chauffeur zal hij in elk geval nooit hinder ondervinden. Die past zich moeiteloos aan elke situatie aan.

Zakelijk vervoer vraagt om professionaliteit

Zeker wat betreft zakelijk vervoer is professionaliteit een eis. Dat geldt ook voor een luxe auto met de nodige faciliteiten om te kunnen werken. Aan beide voorwaarden voldoen we waardoor het prima zaken doen met ons is als je zoekt naar zakelijk vervoer. Onze chauffeurs zijn er op getraind en maken van het verblijf van de zakelijke gast een prettig verblijf. Uiteraard bewegen de chauffeurs zich soepel in het verkeerd en zorgen ze steeds voor veilig, comfortabel en snel vervoer van hotel naar congrescentrum en andere bestemmingen. Behalve dat we voor het vervoer van zakelijke gasten een luxe auto bieden, zijn onze chauffeurs representatief en staan ze bekend om de uitstekende rijstijl. Een rijstijl die werken in de taxi prima mogelijk maakt. Wat betreft deze vorm van vervoer kunnen we je een pakket op maat bieden. Vraag dus naar de voorwaarden.

Uitstekend taxivervoer tegen betaalbare prijzen

Het moge duidelijk zijn, op het gebied van personenvervoer zijn we van alle markten thuis. We bieden onze diensten ook nog eens aan tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en bewijzen daarmee dat kwaliteit lang niet altijd heel veel geld hoeft te kosten. Je weet dus waar je moet zijn als je een beroep wilt doen op uitstekend taxivervoer.

Ook jouw partner voor groepsvervoer en luchthavenvervoer

Uiteraard bieden we meer dan alleen zakelijk vervoer en doe je ook een beroep op onze kundige chauffeurs als je zoekt naar groepsvervoer, luchthavenvervoer of een taxi wilt voor een reguliere taxirit. Steeds brengen we je op veilige wijze van A naar B. Zeker als je op vakantie gaat en naar een vliegveld in Nederland, Duitsland en België moet zijn wij jouw ideale partner. Je vakantie begint als je instapt en veilig en snel naar de luchthaven gebracht wordt. Je wordt voor de ingang afgezet en daar word je ook weer vandaan gehaald als je geland bent en hebt genoten van een heerlijke vakantie.

x