You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

TAXI HOOGVLIET

Je wilt graag de beste wijze van vervoer maar wilt er liever niet de hoofdprijs voor neerleggen? Dan ben je bij ons van Rotterdam Taxi Company aan het enige juiste adres. Onze service wordt geroemd en onze vaste lage tarieven ondertussen een begrip. Wij van Rotterdam Taxi Company bewijzen dat je voor kwaliteit niet altijd veel geld neer hoeft te leggen.


TAXI BESTELLEN MET WHATSAPP BESTEL EEN TAXI 010 229 07 87

Rotterdam Taxi Company kan je altijd van dienst zijn

Of je nou zoekt naar een specialist voor regulier taxivervoer, voor groepsvervoer of voor zakelijk vervoer, we kunnen je altijd van dienst zijn. Dat geldt ook voor vervoer naar de luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Wil je een dagje uit met je familie of wil je met je vrienden naar een concert? Kies dan voor groepsvervoer van Rotterdam Taxi Company. We hebben luxe taxibusjes tot en met acht personen. Daarbij krijg je de beschikking over een ervaren chauffeur die bovendien in het bezit is van de benodigde certificaten. Daardoor wordt je ongeacht voor welk vervoer je ook kiest op prettige wijze van A naar B en weer terug gebracht. Het maakt dat je eindelijk eens allemaal een biertje of een wijntje kunt drinken.

Onze chauffeurs zijn 24/7 beschikbaar voor zakelijke gasten

Zakelijke gasten kunnen 24/7 worden bijgestaan door onze representatieve chauffeurs. Van hotel naar congrescentrum, wij draaien onze hand nergens voor om. De auto is zo uitgerust dat er prima met de laptop gewerkt kan worden onderweg en behalve professioneel zijn de chauffeurs ook uiterst discreet en beheersen ze de Engelse taal.

Zonder stress het vliegtuig in

De airport service van Rotterdam Taxi Company staat ook al als uitstekend bekend. Door voor deze service te kiezen stap je eens een keer zonder stress het vliegtuig in. Want voor je in het vliegtuig stapt heb je er met de eigen auto vaak al een heel avontuur op zitten. Eerst de rit er naar toe, dan nog het vinden van een parkeerplaats en dan vaak nog een behoorlijke lange wandeling met al je bagage om eindelijk in te checken. Dat geeft vaak een hoop stress en dat zorgt er vaak voor een minder prettige reis. Je hebt het niet als je voor ons, voor Rotterdam Taxi Company, kiest en je pal voor de ingang van de vertrekhal afgezet wordt en van het zoeken naar een parkeerplaats geen sprake is.

Op alle vlakken ontzorgen

En zo kan Rotterdam Taxi Company je op alle vlakken ontzorgen. En dat tegen een uitstekend prijs- kwaliteitsverhouding. Steeds meer mensen profiteren van de lage tarieven die we hanteren. En die lage tarieven doen niets af aan de verleende service. Afspraak is bij ons nog steeds afspraak en wij zorgen altijd dat je op tijd op de plaats van bestemming komt. Ook daar hoef jij je dus geen moment zorgen om te maken. Dat geldt ook voor de kwaliteit van onze auto’s en busjes en van de chauffeurs die alle certificaten hebben om zich soepel in het verkeer te bewegen. Op zoek naar goed en betaalbaar personenvervoer? Dan weet je dus waar je aan moet kloppen.