You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

TAXI BOTLEK

Wie zich zorgeloos wil laten rijden, die kiest voor het personenvervoer van Rotterdam Taxi Company. De reden is simpel, je betaalt bij ons nooit de hoofdprijs voor kwalitatief uitstekend vervoer. De vaste lage tarieven worden bijzonder gewaardeerd, zeker omdat dit niet ten koste gaat van de geleverde kwaliteit.


TAXI BESTELLEN MET WHATSAPP BESTEL EEN TAXI 010 229 07 87

Wij brengen je graag naar elke luchthaven in België, Nederland en Duitsland

Ga je op vakantie met het vliegtuig? Laat ons van Rotterdam Taxi Company je dan brengen en halen. Je bent dan ruim op tijd op de luchthaven en wordt pal voor de centrale ingang afgezet en van die plek ook weer opgehaald. Dat bespaart je parkeerkosten en een lange wandeling met al de bagage van de parkeerplaats naar de ingang van het vliegveld. En dan is het ook nog maar de vraag of je op tijd bij de luchthaven komt. Met de airport service van Rotterdam Taxi Company heb je dat niet en stap je eindelijk eens zonder stress het vliegtuig in. Om de prijs hoef je het zeker niet te laten, zoals er behalve een comfortabele zitplaats ook plek genoeg is voor je bagage in de taxi van Rotterdam Taxi Company.

Eindelijk een keer een biertje samen met je vrienden

Voor groepsvervoer is het ook al goed zaken doen met ons van Rotterdam Taxi Company. Gezellig er een dag met je familie of vrienden op uit? Wij maken het mogelijk. Onze chauffeur haalt en brengt je en dat maakt dat je nu eindelijk eens samen met je vrienden een biertje of een wijntje kunt doen in de wetenschap dat je niet hoeft te rijden. Ook nu hanteren we aantrekkelijke tarieven. We hebben voor groepsvervoer luxe busjes voor acht personen beschikbaar.

Nooit te laat op de plek van bestemming

Ondertussen worden we ook al specialist genoemd op het gebied van zakelijk vervoer. Zakelijke gasten worden 24/7 bijgestaan door een chauffeur die de gast op elke plek van bestemming brengt. Rotterdam Taxi Company levert in dat kader ervaren en representatieve chauffeurs die bekend staan om hun professionaliteit en discretie. Uiteraard rijden we zakelijke gasten in een luxe auto rond waarin werken op de laptop gewoon prima mogelijk is. Ook nu blinken onze chauffeurs uit in rijkwaliteiten en weten ze soepeltjes en veilig van A naar B te komen. Met ons van Rotterdam Taxi Company kun je prima afspraken maken. Zo kun je voor de airport service een vaste prijs afspreken. Afspraken zijn heilig voor ons en we zijn altijd op tijd zodat je nooit te laat op de plek van bestemming komt.

Niet ten koste van de verleende service

We bieden je maatwerk en zijn het bewijs dat je voor de beste kwaliteit lang niet altijd de hoofdprijs hoeft te betalen. En, en dat is misschien nog wel belangrijker, een vaste lage prijs niet per se ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit en de verleende service. Zoek je vervoer, dan weet je met wie je contact op moet nemen. Dan weet je dat je het beste en meest veilige vervoer krijgt voor een zeer scherpe prijs.