You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Personenvervoer

Of het nou gaat om groepsvervoer, zakelijk vervoer, vervoer naar de luchthaven, wat betreft personenvervoer mogen wij ons een onbetwiste specialist noemen. We bieden maatwerk en staan 24/7 voor je klaar. Onze kernwaarden? Dat zijn veilig en comfortabel vervoer door gecertificeerde chauffeurs. Bovendien kom je als je ons inschakelt voor personenvervoer altijd op tijd.

TAXI BESTELLEN MET WHATSAPP BESTEL EEN TAXI 010 229 07 87

Specialist in personenvervoer

Je kunt om verschillende redenen voor ons als specialist in personenvervoer kiezen. Dat kan zijn omdat jij je gewoon van A naar B moet. Onze luxe en uitstekende auto’s met een gecertificeerde chauffeur achter het stuur zetten je voor de deur af en halen je op de afgesproken tijd ook weer op. Dat scheelt je in elk geval een stuk lopen en het vinden van een dure parkeerplaats als je met de eigen auto gaat. Het kan ook zijn dat je er met een groep mensen op uit wil. Ook dan zijn wij jouw partner.

Ook hét adres voor groepsvervoer

Een bedrijfsuitje? Een kinderfeestje of wil je met een groep vrienden naar een concert? Ook voor groepsvervoer staan we voor je klaar. Tot vier personen kan dat met een auto, tot en met acht personen zal gebruik gemaakt worden van een luxe taxibusje. Groepsvervoer is voor ons samen uit en samen thuis en vooraf maken we duidelijke afspraken. Altijd word je snel en veilig gebracht en gehaald. Onze chauffeurs bewegen zich soepel in het verkeer en zijn als geen ander in staat je veilig van A naar B te vervoeren. Informeer als je kiest voor personenvervoer in de vorm van groepsvervoer naar de vaste prijzen die we hanteren.

Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

We leveren onze service tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding, daarmee bewijzen we dat een taxirit niet duur hoeft te zijn. We bieden je verschillende manieren van betalen aan en bij ons is afspraak nog echt afspraak. Aan te laat komen hebben we zelf ook een hekel en daarom zetten we je liever ruim op tijd af. Kies je voor ons als specialist in personenvervoer, dan ervaar je service, comfort en veiligheid. En dat tegen zeer betaalbare prijzen.

Je vakantie begint bij ons

Ook je vakantie begint bij ons. Want uiteraard brengen en halen wij je van het vliegveld. We brengen je naar alle Nederlandse vliegvelden en datzelfde geldt voor luchthavens in België en Duitsland, onze auto’s bieden een comfortabele plek en ook voor je bagage is voldoende ruimte. Je hoeft geen stress te hebben over het vinden van een parkeerplaats voor lang parkeren en bespaart je een fikse wandeltocht met al je bagage. Wij zetten je gewoon bij de ingang van de luchthaven op en halen je ook daar weer vandaan. Als je bij ons in de taxi stapt, is je vakantie echt begonnen. Daarnaast kunnen we schoolvervoer verzorgen en bieden onze taxibusjes ook de mogelijkheid om rolstoelen en scootmobiels te vervoeren. Dat gebeurt op veilige en stevige wijze. Want wij doen alles met de grootst mogelijk zorg. Maak gebruik van onze klantgerichte aanpak, want op ons doe je nooit tevergeefs een beroep.

x