You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

TAXI BARENDRECHT

Rotterdam Taxi Company is hét adres als je op veilige en comfortabele wijze van A naar B wilt reizen. De ervaren chauffeurs zijn als geen ander in staat je op uiterst soepele wijze naar de gewenste bestemming te brengen en onderweg ervaar je het comfort van de luxe en rijk uitgeruste auto's van Rotterdam Taxi Company.

TAXI BESTELLEN MET WHATSAPP BESTEL EEN TAXI 010 229 07 87

Rotterdam Taxi Company, voor alle vormen van personenvervoer

Je kunt voor zo goed als alle soorten vervoer terecht bij Rotterdam Taxi Company. Zo bieden we groepsvervoer. Wil je er een keer met je familie op uit staat of er een bedrijfsuitje op het programma? Regel dan groepsvervoer bij ons, bij Rotterdam Taxi Company dus. Dat geldt ook als je met vrienden naar een concert wilt of samen een voetbalwedstrijd wilt bezoeken. Wij van Rotterdam Taxi Company hebben luxe taxibusjes voor je beschikbaar en achter het stuur van die busjes tref je altijd een ervaren en gecertificeerde chauffeur. Voor je het weet ben je op de plek van bestemming, waar je nu dus prima een biertje kunt drinken. Je wordt immers weer thuis afgezet.

Met Rotterdam Taxi Company kun je prima afspraken maken

Ook voor zakelijk vervoer kun je prima afspraken maken met Rotterdam Taxi Company. Heb je een zakelijke gast dan kan die 24/7 beschikken over een chauffeur en een auto waarin nog de nodige werkzaamheden verricht kunnen worden. Onze chauffeur brengt de gast van hotel naar congrescentrum en zeker ook naar bestemmingen die zich buiten Barendrecht bevinden. Natuurlijk doe je ook voor een reguliere taxirit gewoon een beroep op ons doen, want ook dat is een specialiteit die we namens Rotterdam Taxi Company aanbieden.

Zo stap je zorgeloos in het vliegtuig

We bieden ook airport service aan en dat voor alle luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Door voor deze service van Rotterdam Taxi Company te kiezen, stap je zorgeloos in het vliegtuig. Hoe anders is dat als je met de eigen auto gaat. Dan moet je zoeken naar een parkeerplaats en moet je vaak een lange afstand met al je bagage lopen voor je in kunt checken. Ook als je terug bent op bekend terrein heb je geen stress. Je weet immers dat de chauffeur alweer op je staat te wachten.

Bekend om de uitstekende service

Opvallend is de service die we bieden. Dat begint al met de auto’s en busjes, die steeds in perfecte conditie zijn en rijk uitgerust zijn. Je zit er comfortabel in en er is bovendien voldoende bagageruimte. Je betaalt op die manier die jij wilt en krijgt te maken met een ervaren chauffeur die in het bezit is van alle mogelijke certificaten. Voeg daarbij onze vaste lage tarieven en je weet waarom steeds meer mensen een beroep op ons doen. Informeer ook eens naar de vaste prijsafspraken die je voor de airport service kunt maken. We proberen je in alle opzichten zo goed en plezierig mogelijk van dienst te zijn. En zonder onbescheiden te doen, dat lukt ons heel behoorlijk. Maak er gebruik van. Want waarom zou je de hoofdprijs betalen als je ook een beroep op ons kunt doen?