You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

TAXI MAASVLAKTE

Rotterdam Taxi Company is de ideale partner als het gaat om reguliere taxiritjes, groepsvervoer, airport service en ook zakelijk vervoer. Rotterdam Taxi Company biedt de beste service en doet dat tegen een zeer concurrerende prijs. En die prijs heeft geen enkele invloed op de verleende service, want die is meer dan uitstekend.


TAXI BESTELLEN MET WHATSAPP BESTEL EEN TAXI 010 229 07 87

Chauffeurs van Rotterdam Taxi Company zijn ervaren en gecertificeerd

Natuurlijk beschikken wij van Rotterdam Taxi Company over uitstekende en goed onderhouden auto's en busjes, die veilig en comfortabel vervoer heel erg goed mogelijk maken. Ook onze chauffeurs voldoen aan alle voorwaarden en zijn gecertificeerd. Dat merk je meteen als je in een auto van Rotterdam Taxi Company zit. Het comfort is groot en de auto’s zijn van alle gemakken voorzien. Dat komt goed van pas als je bijvoorbeeld kiest voor de airport service van Rotterdam Taxi Company.

Alle vliegvelden in eigen land én in Duitsland en België

Ga je met het vliegtuig op vakantie en wil je volledig ontzorgd worden? Dan brengt Rotterdam Taxi Company je gewoon naar alle vliegvelden in België, Nederland en Duitsland. Er is voldoende ruimte voor de bagage en je bent zeker van een comfortabele zitplaats. Je wordt pal voor de ingang van de luchthaven afgezet en eenmaal terug in ons land staat de chauffeur je met draaiende motor op te wachten. Het is een vorm van ontzorging die je goed zal doen en die zorgt dat je eindelijk eens stressvrij in het vliegtuig stapt.

Gezellig op pad met je familie of vrienden

Stressvrij ben je ook als je kiest voor groepsvervoer. Ideaal als je een keer met je familie of collega's op pad wilt. Of als je een kinderfeestje op locatie hebt. Voor groepsvervoer hebben wij van het taxibedrijf in Maasvlakte luxe busjes beschikbaar die opnieuw bestuurd wordt door een ervaren chauffeur die je op uiterst veilige wijze haalt en weer naar huis brengt. Kun je eindelijk eens een biertje of wijntje drinken met je collega's. Je hoeft immers niet zelf terug te rijden. Uiteraard bieden we ook de reguliere taxiritjes. Ook dan boek je die bij ons tegen interessante voorwaarden. Ook nu geldt dat de chauffeur je voor de deur afzet en daar ook weer weghaalt. Afgezet tegen de parkeerkosten en de reiskosten die je zo bespaart is een taxirit met Rotterdam Taxi Company bijzonder voordelig.

Naar elke plek van bestemming

Heb je een zakelijke gast? Wij van Rotterdam Taxi Company bieden die gast steeds een chauffeur en brengen je gast naar elke plek van bestemming. Dat doen we in een luxe auto waarin prima met de laptop gewerkt kan worden. Onze chauffeur zijn berekend op hun taak en vallen op door professionaliteit en discretie. En zo kunnen we maatwerk bieden op het gebied van personenvervoer. Steeds meer mensen zien in dat de service die we verlenen tegen erg lage prijzen aangeboden worden. Steeds meer mensen weten ons dan ook te vinden. En daar zijn we stiekem toch wel een beetje trots op. Dat succes willen we uiteraard graag uitbouwen en dat doen we graag ook met jou als klant. Je weet nu immers bij wie je moet zijn als je zoekt naar goedkoop personenvervoer.