You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

TAXI EUROPOORT

Of het nou gaat om groepsvervoer, airport service en zakelijk vervoer, bij ons van Rotterdam Taxi Company vind je het allemaal tegen opvallend scherpe prijzen. En dat zonder dat dit ten koste gaat van de service die we bieden. Want daar is iedereen gewoon lovend over.


TAXI BESTELLEN MET WHATSAPP BESTEL EEN TAXI 010 229 07 87

Rotterdam Taxi Company werkt met professionele en ervaren chauffeurs

Uiteraard kies je voor een reguliere taxirit altijd voor Rotterdam Taxi Company? De reden is simpel; voor een scherpe prijs wordt je op veilige wijze naar de gewenste locatie gebracht. En dat met een ervaren chauffeur achter het stuur die het klappen van de zweep kent en veilig en verantwoord in het verkeer beweegt. Dat geldt ook als je zoekt naar mogelijkheden van zakelijk vervoer dat we bieden. Heb je een zakelijke gast dan staat een chauffeur 24/7 paraat om de gast naar ongeacht welke bestemming te vervoeren. In de auto kan de zakelijke gast nog prima werken en lezen en de chauffeur die we in dit kader leveren valt op vanwege professionaliteit en discretie. Uiteraard wordt de gast gereden in een luxe auto met uitstekende stoelen.

Ook jouw partner voor groepsvervoer

Groepsvervoer? Ook dan kun je prima profiteren van de vaste lage tarieven die wij van Rotterdam Taxi Company bieden. Door te kiezen voor groepsvervoer kun je er een samen met familie en vrienden op uit of ga je met je zoon of dochter naar een kinderfeestje. We bieden in dat kader luxe busjes tot en met acht personen. Ook nu brengt en haalt een gecertificeerde en ervaren chauffeur je om je veilig en snel naar de plek van bestemming te rijden. In de taxi van Rotterdam Taxi Company kun je overigens cash betalen maar is ook betalen met de pin en met de creditcard goed mogelijk.

Wij brengen je graag naar alle luchthavens in Nederland, Duitsland en België

Rotterdam Taxi Company is ook een zeer geschikte partij om je naar de vliegvelden in Nederland, België en Duitsland te rijden. We noemen dat onze airport service. Onze chauffeur haalt je van huis en je hebt daarbij de zekerheid op een comfortabele stoel. Er is ook voldoende ruimte voor je bagage. Vervolgens word je voor de centrale ingang van het vliegveld afgezet. Dat maakt dat je niet hoeft te zoeken naar een parkeerplaats voor je auto en daarmee ook de nodige parkeer kosten bespaart. En de lange wandeltocht van de parkeerplaats naar het vliegveld heb je (gelukkig) ook niet. Ben je terug? Dan staat de chauffeur je op dezelfde plek weer op te wachten.

Ontzorgen en de beste service

En zo maken we je het gemakkelijk. En dat is ook precies wat Rotterdam Taxi Company graag wil. Het wil mensen ontzorgen en de beste service bieden. Het wil taxivervoer door de gunstige tarieven laagdrempeliger maken en laten zien dat je wel degelijk altijd op tijd op de plek van bestemming kunt zijn. De gunstige voorwaarden die we bieden vormen de kers op de taart en is een reden dat steeds meer mensen kiezen voor ons, voor ons van Rotterdam Taxi Company.