You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Groepsvervoer

Onze chauffeurs staan 24/7 voor je klaar en dat geldt niet alleen voor regulier taxivervoer of vervoer naar de luchthaven, dat geldt zeker ook als je gebruik maakt van groepsvervoer. Want ook dat bieden we aan. Daarmee bieden we een breed dienstenpakket. Dat doen we steeds tegen een scherpe prijs- kwaliteitsverhouding.

TAXI BESTELLEN MET WHATSAPP BESTEL EEN TAXI 010 229 07 87

Ook jouw partner als het gaat om groepsvervoer

Je doet een beroep op groepsvervoer als je er bijvoorbeeld met je collega's een dag op uit gaat. Groepsvervoer is ook de oplossing als je een kinderfeestje op locatie hebt en als je met vrienden naar een concert wilt. We hebben prima en luxe taxibusjes beschikbaar tot en met acht personen, onder het motto samen uit samen thuis halen wij jullie als groep op en brengen we je later weer naar huis. Dat doen we veilig en dat doen we met een ervaren en gecertificeerde chauffeur achter het stuur. Zo kun je dus met je vrienden een biertje drinken in de wetenschap dat je niet zelf meer hoeft te rijden. Voordeel is ook dat je voor de ingang afgezet wordt en daar ook weer vandaan gehaald wordt. Reken maar eens uit hoeveel geld je dat bespaart aan parkeer- en reiskosten. En dan hebben we het nog niet over de grote afstanden die je vaak af moet leggen als je met de eigen auto bent.

Ook voor een reguliere taxirit en luchthavenvervoer

Groepsvervoer is gezelliger dan in verschillende auto’s naar een bestemming reizen. En reken maar eens uit hoeveel geld je dat kost. Omdat wij steeds de beste prijs- kwaliteitsverhouding bieden is deze manier van vervoer een veel betere optie. En het is zoals gezegd nog gezelliger ook. Natuurlijk hebben we behalve vervoer voor groepen nog veel meer te bieden, Zo staan we steeds voor je klaar voor een reguliere rit met de taxi en zijn we ook graag jouw partner als het gaat om vervoer naar de luchthaven. Je vakantie begint op het moment dat de instap in de taxi. Wat is het heerlijk om voor de centrale ingang van de luchthavens in Nederland, België en Duitsland afgezet te worden en niet eens hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. Je voorkomt zo lopen met je bagage en wordt nadat je geland bent ook weer gehaald.

Nooit te laat op de plaats van bestemming

Kies je voor ons groepsvervoer dan weet je dat je nooit te laat maar altijd op tijd op de plaats van bestemming bent. Afspraak is afspraak en de reis zelf ervaar je als comfortabel en veilig. Ook voor het vervoeren van een groep zetten we ervaren en gecertificeerde chauffeurs in die altijd de weg weten. Op soepele wijze bewegen ze in het verkeer en voor je het weet ben je op de plek van bestemming. Wat betreft groepsvervoer hanteren we vaste prijzen. Informeer er naar en profiteer ook van de voordelen die groepsvervoer te bieden heeft.

Chauffeurs beschikken over alle benodigde certificaten

We danken een groot deel van ons succes aan onze ervaren chauffeurs die over alle benodigde certificaten beschikken. Ze bieden je na de taxirit overigens verschillende manieren van betalen en kunnen zo altijd maatwerk bieden. En dat is ook precies wat we willen bieden

x