You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Aiport Services

Waarom zou je nog met de eigen auto naar het vliegveld reizen als je op vakantie wilt terwijl wij airport service aanbieden? Want dan word je op alle fronten ontzorgd en stap je ontspannen het vliegtuig in. Eenmaal geland maak jij je ook al niet druk in de wetenschap dat de chauffeur bij de ingang op je wacht om je weer naar huis te brengen.
Ongeacht voor welk vervoer dan ook, wij staan altijd klaar om je op de beste en de meest veilige wijze van A naar B te vervoeren. En dat voor een alleszins betaalbare prijs. Profiteer er van.

BESTEL EEN TAXI 010 229 07 87 TAXI BESTELLEN MET WHATSAPP

Airport service en voorkom zo stress

Je kent het wel. De stress of je wel op tijd op het vliegveld bent en of je een parkeerplaats in de buurt vindt. En dan hebben we het nog niet eens over de parkeerkosten die daarmee gepaard gaan. En wat dacht je van de lange voettocht die je moet maken met al je bagage voor je dan eindelijk en hopelijk op tijd op het vliegveld bent. Je hebt het allemaal niet als je kiest voor onze airport service. Wij brengen je graag naar alle vliegvelden in Nederland, Duitsland en België.

Afgezet voor de centrale ingang van de luchthaven

Stap je in de taxi, dan begint je vakantie pas echt. Je krijgt een royale zitplaats in de auto en er is eveneens meer dan genoeg ruimte voor je bagage. De ervaren chauffeur brengt je op tijd naar het vliegveld en zet je af voor de centrale ingang van de luchthaven. Ook dat is airport service. En ben je weer geland en heb je genoten van een heerlijke vakantie, dan staat onze chauffeur je ook weer bij de ingang op te wachten om je naar huis te brengen. Dus ook dan niet die lange voettocht naar de auto, als je tenminste nog weet waar die stond.

picture airplane airport

Meer dan uitstekend prijs- kwaliteitsniveau

Hoe vaak zie je het niet op elk willekeurig vliegveld. Mensen die al ruziënd inchecken. Ze waren met eigen vervoer en aan de late kant en hebben kilometers moeten lopen voor ze dan eindelijk in konden checken. Die stress verdwijnt vaak pas als je op de plek van je vakantiebestemming bent. Voorkom die stress en dat gekibbel en kies voor onze airport service. Je bent op tijd, hoeft amper te lopen en bovendien hanteren we een meer dan uitstekend prijs- kwaliteitsniveau. Wat wil je nog meer?

Chauffeurs bewegen zich soepel in het verkeer

Natuurlijk bieden we meer dan alleen airport service. Zo zijn we ook graag jouw partner als het gaat om groepsvervoer en zakelijk vervoer. Ook voor een reguliere rit staan onze ervaren en gecertificeerde chauffeurs steeds voor je klaar. De chauffeurs zijn ervaren en weten zich soepel te bewegen in het drukke verkeer. Met ons reis je altijd veilig, snel en comfortabel. Over de kwaliteit en de uitrusting van onze taxi’s hoef jij je overigens nooit zorgen te maken. Want ook dat hebben we gewoon perfect in orde.

x