You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

TAXI RHOON

We brengen je naar elke gewenste locatie in Rhoon en wijde omgeving. We zijn als taxibedrijf zeer breed inzetbaar en uiteraard spitst onze aandacht zich in de weekenden toe op de het aanbieden van straattaxi's. Als u ergens een feestje hebt en u bent van plan een borrel te drinken? U kunt met ons prima afspraken maken. Wij van Rotterdam Taxi Company brengen en halen u op de afgesproken tijd. Zo hoeft u zich over uw vervoer geen zorgen te maken. Afspraak is afspraak bij ons, en dat is ook iets waarmee we ons de afgelopen dertig jaar hebben weten te onderscheiden. We zijn op tijd om u te halen en zorgen dat u op tijd bij uw afspraak bent. Daar zit verder niets tussen. Afspraken zijn voor ons en onze chauffeurs heilig. Ook daar staat Rotterdam Taxi Company al tientallen jaren bekend om.

TAXI BESTELLEN MET WHATSAPP BESTEL EEN TAXI 010 229 07 87

Zeer concurrerende tarieven

Uiteraard kunt u gewoon contant betalen, u kunt echter ook met uw pinpas betalen en daarnaast accepteren we ook de meeste creditcards. Als u zeker wilt zijn dat we op tijd voor komen rijden doet u er verstandig aan een etmaal van tevoren een afspraak met ons te maken. Daarbij brengen we u graag naar een andere locatie in Rhoon , Rotterdam en ook naar plekken die rondom Rotterdam liggen. Onze tarieven zijn zeer concurrerend en onze chauffeurs zijn nooit kinderachtig. We staan een no-nonsense werkwijze voor en doen wat u van ons vraagt. Over de tijd en over de gemaakte afspraak hoeft u zich met Rotterdam Taxi Company nooit zorgen te maken.

U reist altijd zeer comfortabel

Uiteraard reist u comfortabel in uitstekende auto’s die worden bestuurd door ervaren chauffeurs en chauffeurs die bovendien over alle mogelijke opleidingen beschikken en zich als een vis in het water voelen in het (drukke) verkeer. Steeds brengen zij u op plezierige en veilige wijze van A tot Z. Geen gedoe meer met het parkeren van uw auto, wij zetten u gewoon voor de deur af en halen u daar ook weer vandaan.

Service voor vaste klanten

Vaste klanten bieden we de mogelijkheid om op rekening te rijden. Dan dient u wel over een debiteurennummer bij Taxi Rhoon te beschikken. In dat geval bestelt u een taxi, geeft u het debiteurennummer op en het ophaaladres met de naam van de passagier en vervolgens krijgt u achteraf een rekening gestuurd. U ziet het, we kunnen het u zo gemakkelijk maken als u wilt. Als u verstandig bent, dan laat u zich door onze ervaren chauffeurs vervoeren. Dan weet u dat u veilig en comfortabel reist.